Energievergelijker
Advies & Hulp: Tel. 0342411356

Start de energievergelijker op onze site. Maak een keuze en onze vergelijker zal u daarna door het aanvraag-, en overstapproces leiden. U kunt ons ook 7 dagen per week bellen voor Advies & Hulp bij overstappen. We maken gebruik van de grootste onafhankelijke energievergelijker van Nederland via De Kilometerverzekering.nl

Wij staan u graag te woord voor elke vraag over energie, energie vergelijken en het overstappen naar een andere energieleverancier. Met de Energieverzekering gaat u dus nooit meer teveel betalen voor uw energie. Bereken direct uw voordeel en stap vandaag nog over! 

Tel. 0342411356 ( ma. | vrij. 08:30 / 22:00 - zat. | zon. 09:00 / 17:00 ).

Advies & Hulp bij overstappen? 
Tel. 0342411356 ( ma. | vrij. 08:30 / 22:00 - zat. | zon. 09:00 / 17:00 )

Energievergelijker

Met de energie vergelijker van De Kilometerverzekering kunt u alle energieleveranciers vergelijken op basis van een schatting of het exacte verbruik. Na het maken van een energie vergelijking kunt u een contract aanvragen bij een energieleverancier. Van de nieuwe energieleverancier krijgt u een bevestiging. Zij gaan voor u ook de opzegging regelen bij uw oude leverancier, behalve als u gaat verhuizen en voor het nieuwe adres een nieuw energiecontract afsluit. In geval van een verhuizing dient u zelf de oude leverancier op te zeggen.

Welkomstpremie 

Jaarlijks stijgen de kosten van energie. Dat komt mede door de stijging van de energiebelasting en vastrecht kosten, maar ook door de stijging van het tarief van de energieleverancier zelf. Indien u overstapt naar een andere energieleverancier krijgt u vaak een welkomstpremie of welkomstbonus aangeboden. Met deze bonus is het voor u nog aantrekkelijker om over te stappen. Met onze gratis Energieverzekering maken wij u elke jaar op attent om over te stappen. We weten tenslotte al waar u nu energie afneemt indien u dat aan ons opgeeft.

Energie Behoudtarief

Uw energiebedrijf wilt ook graag dat u blijft als klant. Dus als u in onze energievergelijker opgeeft wie uw huidige leverancier is, dan ziet u meteen of ze u willen behouden door u een betere aanbieding te doen. Bereken op onze site of uw energieleverancier u een behoudtarief aanbiedt en sluit uw energiecontract bij dezelfde energieleverancier vandaag nog over.