Over ons
Advies & Hulp: Tel. 0342411356

Geld besparen op uw energienota

Wij van De Kilometerverzekering vinden het belangrijk u zoveel mogelijk te ontzorgen. Dat doen we niet alleen op het gebied van verzekeringen, maar uiteraard ook op elk financieel vlak, dus ook met energie! 

Met onze energievergelijker kunt u honderden euro's besparen op uw energierekening. We maken gebruik van de grootste onafhankelijke energievergelijker via De Kilometerverzekering.nl. Indien u één keer via ons overstapt krijgt u ieder jaar van ons te horen of het wellicht nóg goedkoper kan. Met onze gratis Energieverzekering bent u er zeker van dat u jaarlijks, vlak voordat uw oude energiecontract weer afloopt, op de hoogte wordt gebracht van de nieuwste en scherpste energietarieven. Het jaarlijks overstappen is met deze automatische waarschuwing een fluitje van een cent geworden. Via de Energieverzekering gaat u dus nooit meer teveel betalen voor uw energie. Bereken en vergelijk direct uw voordeel op de energievergelijker van De Kilometerverzekering en stap vandaag nog over!

Advies & Hulp bij overstappen? 
Tel. 0342411356 ( ma. | vrij. 08:30 / 22:00 - zat. | zon. 09:00 / 17:00 )

Wakker worden!

Een ‘slaper’ is de beste klant van ieder energiebedrijf. Een 'slaper' stapt niet over en geniet nooit van een welkomstpremie. Met de gratis Energieverzekering maken wij u elk jaar op tijd wakker als het moment daar is dat u weer kunt besparen. Dit, door simpelweg over te stappen. Bent u één keer via ons overgestapt dan krijgt u de Energieverzekering er geheel gratis bij! Wij zorgen er dus voor dat u nóg meer kunt besparen op uw energienota. Overstappen is gratis en de opzegging regelen wij.


AFM vergunningsnummer: 12043813 / KiFiD aansluitnummer: 300.016225 / KvK nummer: 64737470

Bij De Kilometerverzekering regelt u ook de beste deals voor: